Molde Kristiansund

Moldestudent.no i ny drakt

Vi har pusset opp moldestudent.no! Siden har fått et nytt design som gir deg lettere oversikt over studentaktiviteter i Molde og Kristiansund.
Sist oppdatert 11. november 2020 kl.23.57

Kalenderen

Kalenderen på moldestudent.no gir deg oversikt over studentaktiviteter i Molde og Kristiansund. Kalenderen vil gi deg oversikt over hva som skjer, både fra studentforeningene og andre aktører. Felles for alle arrangementer som promoteres i kalenderen er at de enten har en studentpris eller er gratis.

Engasjer deg som student!

Lurer du på hva du kan engasjere deg i i løpet av tiden som student ved Høgskolen i Molde? moldestudent.no gir deg full oversikt. iStudent er studentersamfunnet i Molde og er en paraplyorganisasjon for flere ulike studentutvalg, som det heter i Molde. Her finner du alt fra friluftslivgruppa iFri til mer fagorienterte utvalg som Logistikkforum.

Studentene i Kristiansund har selvsagt også et studentersamfunn, nemlig æStudent. æStudent arrangerer ulike aktiviteter i løpet av studieåret, Vinteruke, Åpningsuke, spillkvelder, quiz og andre sosiale arrangement er eksempler. Det nyeste tilskuddet til æStudent er friluftslivgruppa æFri som arrangerer små og store turer gjennom semesteret.